Studio Hemmat

Käsihoidot (Manicures)

Hyvin hoidetut kädet
ja kauniit kynnet antavat itsevarmuutta ja hyvää oloa.

Kädet kertovat kuinka paljon sinulla on aikaa huolehtia itsestäsi. Käsillä me teemme paljon töitä elämämme ajan ja käytämme niitä jatkuvasti. Perusmanikyyri tai ranskalainen tai sitten syvemmin ihoa hoitavia hoitoja kuten parafiinikylpy tai täydellinen käsihoito. Tule ja anna käsilläsi uudenlainen vaikutelma itsestäsi!

Perusmanikyyri 

Hoito sisältää: kynsien viilaus, kynsikylpy, kynsinauhojen hoito, lakkaus, hieronta

Spa-käsihoito

Hoito sisältää: kynsien viilaus, kynsikylpy, käsien kuorinta, kynsinauhojen hoito, käsinaamio/parafiini , hieronta, lakkaus,

Käsien parafiinihoito

Parafiinihoito on erinomainen tapa syväkosteuttaa, joka perustuu laventelin eteerisen öljyn puhdistaviin ja rauhoittaviin ominaisuuksiin. Parafiini on rikastettu hampun öljyllä, joka kosteuttaa, ravitsee ja tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä sekä rypäleen siemenöljyllä, joka on yksi tehokkaimmista antioksidanteista.
Parafiinikäsittelyn jälkeen kädet tuntuvat kosteutetuilta, sileiltä ja niihin jää hienovarainen laventelin tuoksu.

Hoito sisältää: kynsikylpy, käsien kuorinta, kynsinauhojen hoito, parafinihoito, hieronta

Geeli kestolakkaus

Geelimäinen kestolakkaus tekee kynsistä näyttävät, huolitellut ja ne kestävät jopa 3 viikkoa. Geelilakka kovetetaan oman kyntesi päälle uv-valon alla, tällä ei siis tehdä pidennyksiä omaan kynteen. Palveluun kuuluu vanhan geelilakan poisto.
Koristelut jotka tehdään hoitoajan yli


Oman kynnen vahvistus manikyyrigeelillä ja kestolakkaus

Oma kynsi vahvistetaan geelikerroksella ja kestolakalla. Se on luonnollisen näköinen ja geelien joustavuuden ansiosta niiden käyttö on omalla kynnellä hellävarainen sekä tukee ja suojaa omaa kynttä.

Ajanvaraus
järjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.