Studio Hemmat

Vartalohoidot (Body cares)

IHONHOITO RITUAALEJA
KEHON JA MIELEN HYVINVOINTIIN

Iho on ihmiskehon isoin elin, ja se heijaHemmottelupaketit

Selän mekaaninen ihonpuhdistus

Kaipaako selkäsi puhdistusta tai onko selkään jäänyt arpia/värimuutoksia? TIMANTTIHIONTA on tehokas tapa päästä ongelmasta eroon. Pitäisikö että näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä kerralla ja tyyli että tehokkainta sarjahoitona.
(Hoito sisältää: ihon puhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihopuhdistus, laite käyttö, sopiva naamio, vartalo hoitava loppuvoiteet)

Selän ultraäänipuhdistus

 

Ultraääni on helävarainen tapa päästä ongelmasta eroon. Pitäisikö että näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä kerralla ja tyyli että tehokkainta sarjahoitona.
(Hoito sisältää: ihon puhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihopuhdistus, laite käyttö, sopiva naamio, vartalo hoitava loppuvoiteet)

Lipovacuum-selluliittihoito

Lipovacuum on uusi ja jännittävä tyhjiöhoito, joka edistää ei-toivotun ja ruman rasvakudoksen hajoamista, jättäen ihon näyttämään sileämmältä ja kiinteämmältä.

Lipovacuum on suhteellisen yksinkertainen hoito, jossa käytetään tyhjiössä tuotettuja pulsseja, jotka kulkevat ihon läpi aalloissa, toistuvasti puristamaan ja stimuloimaan alla olevia kudosrakenteita. Tämä stimuloiva vaikutus auttaa parantamaan ihon joustavuutta, ihon sävyä ja vähentämään ihon notkahtumista, hienoja viivoja ja ryppyjä.

Käytetään kehon alueilla, joissa on paikallisia ihonalaisia ​​rasvakerrostumia (iholla on usein appelsiininkuoren ulkonäkö). Sykkivät puristusaallot hajottavat kovettuneet rasvasolut, jolloin ihon ulkonäkö on tasaisempi ja sävyisempi.

 

Ajanvaraus
järjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.