Studio Hemmat

Hemmottelupaketit (Spa-packages)

Helliviä hoitoja
kokovartalolle, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa

Kun yhdistät kaksi tai useampia palveluita, saat hyvän edun, meiltä

GLOW-UP 90min hoitopaketti

Ota irtiotto arjesta ja anna itsellesi pieni hemmotteluhetki kasvohoidon ja intialaisen päähieronnan Plus käsien parafiini hoito paketissa. Studio Hemmat tarjoaa nyt klassinen kasvohoidon puolen tunnin intialaisella päähieronnalla ja käsien parafiinihoito alennettuun hintaan. Katso alta hoitojen kuvaukset ja mille ihotyypeille kasvohoitovaihtoehdot sopivat. Samalla kun kuorinta-aine ja naamio vaikuttaa kasvoilla, käsille tehdään parafiinihoito ja hieronta.

MOIS-UP 120min hemmottelu paketti

Kolme ihoa pehmentävää ja kosteuttavaa hoitoa, päästä varpaisiin. 

Onko mielessäsi joku, joka kaipaa täydellisen kosteuttavaa ja pehmentävää ihonhoitoa päästä varpaisiin tai haluatko kenties hemmotella välillä itseäsi? Mikäli vastasit kyllä, on tämä diili sinua varten!

120 minuutin hemmottelupakettiin kuuluu jalkahoito, joka sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä voiteen. Lisäksi hemmottelupakettiin kuuluu kasvohoito, joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavan naamion. Samalla kun naamio vaikuttaa, käsille tehdään parafiinihoito ja hieronta.

Tästä hoitopaketista saat vielä yli 30% alennus kuin normaalista hinnasta. Tästä hoitopaketista saat vielä yli 30% alennus kuin normaalista hinnasta

CALM-DOWN 180min hemmottelupaketti

3 äärettömän rentouttavaa hoitoa mitkä jokaisen ihmisen tarvitsee kokeilla kerran elämässä tai sitten useamman kerran. Hoidot on nyt yhdistetty yhteen pakettiin. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Spa-jalkahoitoon tule, Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Kuumakivi hieronta rentouttaa lihaksia syvältä lämmön ansiosta, ja näin on oikein hyvä hoito stressaantuneelle tai lihasjännityksestä kärsivälle. Voit antaa itsellesi kolme tuntia aikaa hengähtää ja rentoutua ilman kiirettä.
Ajanvaraus
järjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.