Studio Hemmat

Meistä

Yli
11
VUODEN
KOKEMUKSELLA!
TERVETULOA!
Meidän
MENESTYKSEN SALASTUS

Mitä voimme tehdä

Studio Hemmat tarjoaa monipuolista kauneudenhoitoa Turussa. Ammattitaitoisen kosmetologin palvelut kattavat kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, hoitokokonaisuudet, ripsien ja kulmien käsittelyn, vahaukset, sokeroinnit, meikkaukset ja kestopigmentoinnit. Meillä on myös tarjolla hellävaraisia mutta tehokkaita erikoissairaanhoitajan erikoisihonhoitoja, kuten täyteainehoitoja, mikroneulausta, mesoterapiaa ja kemiallisia kuorintoja.

Asiakastyytyväisyys
96%
Asiakas sitoutuminen
93%
Miksi Me ?
IHONHOITORITUAALEJA KEHON
JA MIELEN HYVINVOINTIIN

Iho on ihmiskehon isoin elin, ja se heijastelee kaikkea, mitä elämässämme tapahtuu. Kun me voimme hyvin, ihomme voi hyvin. Siksi jokainen Lempi Day Span hoito on kehoa ja mieltä hellivä rituaali, joka elää sinun ja elämäntilanteesi mukana. Ihosi ansaitsee hoitoa. Sinä ansaitset aikaa itsellesi.

Kasvohoidot

Kuulautta, kirkkautta ja tehokasta hoitoa. Yksilöllisiä ratkaisuja jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

Vartalohoidot

Helliviä hoitoja käsille ja jaloille, jotka kaipaavat keveyttä, pehmeyttä ja hoivaa.

Jalat & kädet

Asiakkaan aamu alkaa tuoreesti Häggmanin herkuilla ja kupillisella kuumaa juomaa.

portfoliot
Mitä me teemme ?
Esikatselu palveluista

Studio Hemmat

jolle jokainen asiakas on yksilö

Studio Hemmatissa voit antaa kehon ja mielen palautua. Täällä
sinun ei tarvitse suorittaa. Voit vain olla. Me huolehdimme ihostasi, kehostasi ja mielestäsi – kokonaistavaltaisesti hyvinvoinnistasi.

Meistä
Meidän
kadenjälkemme
näkyy sinun Ihollesi

Ihanat
asiakkaamme

Studio Hemmat tekee kaikkensa pitääkseen hoitolansa teille kaikille turvallisina kauneuden ja hyvinvoinnin keitaina. Pyydämmekin, että mikäli tunnette itsenne vähänkin sairaaksi, niin otatte meihin yhteyttä ja siirrämme hoitoaikaanne joustavasti eteenpäin. Meillä on myös erityistoimenpiteet tilojemme siivoukseen ja kosketuspintojen puhdistukseen. Teemme kaikki mahdolliset toimenpiteet minimoidaksemme riskin asiakkaidemme ja työntekijöidemme sairastumisesta.

Studio 
Hemmat 

on terveen ja hehkuvan ihon linnake. Tavoitteellinen ihonhoitomme takaa yksilöllisen, räätälöidyn ja asiantuntevan palvelun sekä markkinoiden tehokkaimmat tuotteet, välineet ja laitteet. Hoitovalikoimastamme löydät mm. erilaiset tarpeet huomioivat kasvohoidot, rentouttavat käsi- ja jalkahoidot sekä muutaman valikoidun upean hieronnan.

Halutessasi otamme sinut ilomielin myös Polku-asiakkaaksemme, jossa yhdessä laadimme sekä toteutamme sinulle oman yksilöllisen polkusi kohti kukoistavaa omannäköistä elämää.