Studio Hemmat

Hieronnat (Massages)

Jos haluat apua
lihasten palautumiseen fyysisestä rasituksesta,

helpotusta lihaskireyksiin, lievitystä kipuun tai vain rentoutua kiireen keskellä, älä epäröi ottaa yhteyttä

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnalla on monta hyvää vaikutusta kehoon ja sen toimintoihin. Tämä hieronta vaikuttaa elvyttävästi veren- ja nestekiertoon ja sitä kautta parantaa eri kudosten hapen- ja ravintoaineiden saantia sekä samalla kuona-aineiden poistoa. Tästä seuraa myös myönteinen vaikutus verenpaineeseen ja immuunijärjestelmään. Ennen kaikkea tämä hieronta rentouttaa lihaksia syvältä lämmön ansiosta ja on oikein hyvä hoito stressaantuneelle tai lihasjännityksestä kärsivälle.

Hemmotteleva ja rentouttava

Bambuhieronta

Tehokas ja lihaksia rentouttava bambuhieronta hoita kuivaa, elotonta ja veltostunutta ihoa.

Lisäksi se aktivoi verenkiertoa ja parantaa lihasten kudosten tasapainoa.
Bambukepillä hierottaessa vartaloa, siitä vapautuu ihoon bambun biouutteita,
Joissa on paljon aminohappoja, vitamiineja ja piitä sisältäviä mineraalisuoloja

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä sekä hierontaliikkeitä. Eteeriset öljyt valmistetaan kasveista höyrystämällä. Eteerisiä öljyjä on käytetty hoitavina aineina jo vuosituhansia. Eteeriset öljyt poistavat nesteitä, lievittävät kipua, elvyttävät hormonaalista toimintaa, parantavat verenkiertoa sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa. Eteerisillä öljyillä on myös antiseptisia vaikutuksia ja ne tuhoavat myös bakteereja ja viruksia. Niillä pystytään vaikuttamaan positiivisesti mielentilaan.

Intialainen päähieronta

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi!

Hoito kestää n. 30 minuuttia, mutta sen vaikutukset kestävät jopa 2-3 päivää. Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ”ayurvedaan”, jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto. Hieronnalla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta kuten esimerkiksi painelua tai sivelyä.
Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa. Hieronta poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Lihakset rentoutuvat ja niiden kiputilat lieventyvät.

Jalkahieronta

Jalkapohjissa on enemmän hikirauhasia ja hermopäätteitä kuin missään muualla kehossasi.

Monet näistä hermopäätteistä ovat yhteydessä moniin elimiisi ja siksi sanotaankin, että jalkapohjat edustavat koko ihmiskehon elimistön karttaa.
Hierontaan kuulu magnesiumsuolaa sisältävä jalkakylpy. Se sopii erityisen hyvin liikkuvaisen ihmisen lihashuoltoon.

Ajanvaraus
järjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.