Studio Hemmat

Kasvohoidot (Facials)

Kasvohoito
Ihanat, rentouttavat, hoitavat ja puhdistavat

Kuulautta, kirkkautta ja tehokasta hoitoa. Yksilöllisiä ratkaisuja jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin.

Klassinen kasvohoito

Ihon tarpeisiin perustuva kasvohoito, johon kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta ja höyrytys. Lisäksi rentouttava kasvohieronta, ihotyypin mukainen naamio, kosteusvoide ja tarvittaessa kulmien siistiminen. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, kasvohieronta, naamio, loppuvoiteet)

Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraäänikasvohoito puhdistaa ihoa ja saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua. Ihosi syväpuhdistuu ja näin ihosi tuntuu raikkaammalta. Se saa hoitotuotteet imeytymään syvemmälle ihoon, jonka ansiosta ihosi saa tehokosteutta. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, UÄ ihonpuhdistus, tehotipat, naamio, loppuvoiteet

Timanttihionta kasvoille

Timanttihionta on tarkoitettu parantamaan ihon uudistumisprosessia hellän mekaanisen hionnan avulla.
Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta.

Sarjahoitona alkuun kerran viikossa neljän viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoitona kuusi kertaa vuodessa. Lopputuloksena huomattavasti heleämpi iho.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, timanntihionta, tehotipat, naamio, loppuvoiteet)

Korkeataajuus aknehoito:
Korkeataajuushoitoa suositellaan erityisesti tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, desinfioi tehokkaasti tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä ja helpottaa aineiden imeytymistä. Kuinka tämä toimii? Korkeataajuuskone toimii tasavirralla ja se muodostaa otsonia koneesta. Elektrodissa tapahtuu sähköllä varautuminen eli ionisaatio. Sähköisesti varautuneet hiukkaset törmäävät elektrodin pintaan, josta syntyy sähköisiä purkauksia. Sähkönpurkaus aktivoi ilmassa olevaa happea ja näin syntyy otsonia. Otsonin hajaantuessa hapeksi, syntyy myös uv- säteilyä. Näiden vaikutukset ovat: – desinfioi -nopeuttaa ihohaavojen parantamista -tyrehdyttää pieniä verenpurkautumia -elvyttää pintaverenkiertoa -aktivoi solujen toimintaa ja vähentää turvotusta Pitkäaikaisia oireita on hyvä hoitaa 2-3 viikossa jopa 5-15 kertaa. Hoito sisältää: alkupudistus, kuorinta, korkeataajuus laitteen, puhdistavat tehotipat, rauhoittava naamio)
Täydellinen kasvohoito:
Hoito ei ole ainoastaan ihonhoitohetki vaan todella rentouttava kokonaisuus. Niska-hartia seudun ja käsien hieronnalla aromaattisilla öljyillä saavutetaan aromaterapeuttinen vaikutus. Iho puhdistetaan kosteuttavalla puhdistus aineella, joka sisältää hyaluronic happoa. Happo tasapainottaa ihon ph-arvoa. Ihonkuorinta tehdään hellävaraisella aha ja bha sisältävällä kuorinta aineella. Höyrystimen avulla ihon huokoiset avautuvat. Tämä auttaa aineiden imeytymistä. Rentouttava kasvohieronta ravitsevalla öljyllä ja erikoisilla kasvohierontatekniikoilla takaavat heleät ja pehmeät kasvot. Lopuksi iholle laitetaan tehotipat, ampuulit ja seerumit sen tarpeen mukaan.
Happokuorinta kasvoille

Happokuorinta on tehokas mutta hellävarainen hoito, jossa ihon pintakerros kuoritaan kuorintageelillä. Geeli sisältää: Glykolihappo
AHA-hedelmähapot,Maitohappo, soijan kantasolut.

Happohoidolla voidaan helpottaa monenlaisia haastavia iho-ongelmia, kuten aknea, pigmenttimuutoksia ja juonteita. Happokuorinnassa aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parannuttua ihosta tulee kirkas ja sileä. Tämä on äärimmäisen monipuolinen kasvohoito menetelmä, sillä sen hyötyjä ovat muun muassa ihon uudistaminen, tasoittaminen sekä epäpuhtauksien ja pigmenttimuutosten vähentäminen.

Happokuorinnan lopputuloksena ihostasi tulee paitsi puhdas ja kosteutettu myös nuorekkaamman ja heleämmän näköinen!

Kiinteyttävä/täydenttävä kasvohoito ultraäänillä

Ultraääni-imeytyksen avulla saa kiinteyttävän ja täydentävät aineet imeytymään ihoon helpommin, tehokkaammin ja syvemmälle ihon kerrokseen. Hoidon lopussa tule kiinteyttävä naamio käyttöön, mikä kiinteyttää ja vahvistaa ihoa kasvoilla, jotka ovat alttiita ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta aiheutuneelle kiinteyden vähenemiselle, veltostumiselle ja kosteuden puutteelle.

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava kasvohoito pureutuu tehokkaasti iän tuomiin muutoksiin. Ultraäänellä tehostettu superkosteuttava hoito vahvistaa ihoa ja aktivoi solujen uusiutumista. Tämä hoito takaa hoidossa käytettyjen ihonhoitotuotteiden maksimaalisen hyödyn!

Ajanvaraus
järjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.